Vitaliteit het hele jaar door

vitaliteit

De week van de vitaliteit staat weer voor de deur. Organisaties laten hun medewerkers kennismaken met een bonte waaier aan activiteiten. Die gaan ook over zingeving.

Vitaliteit is leven en dat doen we graag goed. Nu lopen de meningen over ‘goed’ uiteen, maar gewoonlijk zit iedereen door de dag heen graag lekker in zijn vel. Het maakt onderzoek naar menselijk welzijn fascinerend. Dat zien we terug in de toenemende aandacht voor de verschillende kanten van vitaliteit en evenementen daaromheen. Zo wordt dit jaar de vijfde editie van de Nationale Vitaliteitsweek georganiseerd. Bedrijven en organisaties gaan er in de vierde week van september mee aan de slag. Werknemers zien, horen en voelen tijdens allerhande activiteiten hoe zij hun welzijn mogelijk een impuls kunnen geven. Een loffelijk streven.

 

Vitaliteit en zingeving

Zin is één van die vitaliteitskanten. Waar gaat zin over, hoe kunnen we er invloed op uitoefenen en wat heeft het met zingeving te maken? Ik geef er de workshops Zin in je leven en Zin in je werk over. Al converserend en schrijvend ontdekken deelnemers de zinvolle samenhang tussen lichaam, geest en hun (werk)omgeving. Zoek je nog een activiteit voor jouw vitaliteitsprogramma? Stuur me een mail, onder meer een Zuid-Hollandse gemeente en een vitaliteitsacademie gingen je al voor!

 

Meer lezen over hoe we betekenis geven aan ons leven? Schrijf je hier in.

 

Lees ook: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *